uchka kozmetika iskustva: Rich Cream preporučuju i muškarci

Vrijeme čitanja: 3 min

Muška je koža zaista drugačija od ženske. Zbog hormona testosterona otpornija je na vanjske utjecaje, hrapavija je, proizvodi više sebuma. No, to ne umanjuje činjenicu da i muška koža treba njegu. Istraživanja su pokazala da su muškarci jednostavniji od žena po pitanju skin carea, pa s toga i traže jednostavniji pristup njezi. Fokusiraju se na manji broj proizvoda visoke kvalitete koji će im dati svu potrebnu njegu.

“Tražio sam kremu koja će mi umiriti i nahraniti lice”

Glavni sastojci svih uchka proizvoda su ekstrakti samoniklog ljekovitog bilja ubranog, našom posebnom, wildpicking metodom. Pažljivo odabrani prirodni sastojci, od kojih svaki djeluje iznimno blagotvorno i nježno na kožu, kontroliranim eko procesima osiguravaju, te daju, istovremeno nježne i efikasne proizvode.

Koristim Rich Cream uchka od zime ove godine i moram priznati da mi je postala dio svakodnevne rutine. Kako mi je lice jako osjetljivo, pogotovo u zimskim mjesecima kad je zrak suh, tražio sam neku kremu koja će mi umiriti i nahraniti lice, gdje će mi ‘mackanje’ biti ‘feel good’ radnja, a uchka me oduševila. Preporučujem svim muškarcima neka uvrste njegu kože uchkom u svoju rutinu dnevne higijene, svoje je iskustvo s nama podijelio Tomislav.

Rich Cream 24-satna krema za regeneraciju zrele kože

uchka Rich Cream zbog svojih sastojaka, kao što su divlji bušin koji ima izniman antioksidativni kapacitet, moćni bakuchiol poznatiji kao biljni retinol, te hladno prešana ulja lješnjaka i sjemenki grožđa koja učinkovito targetiraju gubitak vlage i jačaju kožnu barijeru, izvrstan su odabir za mušku kožu kojoj, zbog hormona i strukture, više odgovaraju moćnije i snažnije kreme. Osim toga, Rich Cream dubinski hidratizira kožu te smanjuje pore.

Dubinska hidracija ‘Protective Hand Cream’

Koža ruku je najviše izložena vanjskim utjecajima, bilo da je riječ o čestom kontaktu s vodom, vjetrom ili hladnoćom. Ruke zbog toga traže djelotvornu i češću njegu. uchka Protective Hand Cream je upravo tome namijenjena. Hidrolat divljeg stolisnika snažnim protuupalnim i umirujućim svojstvima obnavlja oštećenu kožu ruku, alantoin uz dodatak uree prodire duboko u epidermu obnavljajući njezinu vlažnost dok shea maslac djeluje kao štit na koži.

uchka Protective Hand Cream ne pruža samo trenutačnu zaštitu i olakšanje suhim i ispucanim rukama, nego osigurava dugoročnu njegu i dubinsku hidraciju kože te prevenciju od oštećenja uzrokovanih vanjskim čimbenicima.

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)