Uljni Nourishing Serum za lice, vrat i dekolte i u ljetnim mjesecima?

Za bogatim, hidrirajućim serumima za kožu najčešće posežemo tijekom hladnijih mjeseci, dok se ljeti suzdržavamo od korištenja uljnih seruma. Jedan od glavnih razloga je mišljenje da bi uljni serumi mogli biti preteški za kožu. No, kvalitetni, prirodni uljni serumi bez toksina mogu pružiti izvanredne koristi koži lica, vrata i dekoltea i tijekom vrućih ljetnih mjeseci.

Smanjuje fotooštećenja uzrokovana UV zračenjem

Ključna komponenta svih staničnih membrana, pa tako i kože, su esencijalne masne kiseline. Možemo ih nazvati i superhranom za kožu. Esencijalne masne kiseline neophodne su za funkcioniranje kožne barijere. Spoj koji se nalazi u uchka prirodnom Nourishing Serumu bez toksina razlog je zašto je poželjno da ga koristite i u ljetnim mjesecima. U njemu se nalazi devet hladno tiješnjenih ulja: sjemenki grožđa, divlje ruže, lješnjaka, chia sjemenki, brokule, baobaba, crnog ribizla, pšeničnih klica i pasjeg trna. Navedeni sastojci intenzivno će nahraniti i obnoviti i najzahtjevniju kožu, ali i smanjiti fotooštećenja uzorkovana UV zračenjem, kao i upalne reakcije.

Nourishing Serum zadržava vlagu u koži, upija se brzo i smanjuje bore

Nourishing Serum, blagog i ugodnog mirisa te mekane uljne teksture, brzo se upija i jednostavno se razmazuje na koži lica, vrata i dekoltea što je prednost proizvoda u svim mjesecima, a posebice ljetnim. Zahvaljujući esencijalnim masnim kiselinama vlaga kože će se zadržati, ojačat će se prirodna barijera, potaknuti proizvodnja kolagena, a fine linije i bore će se smanjiti.

Garantira prirodnu blistavost kože

Nourishing Serum, osim devet hladno tiješnjenih ulja, sadrži i ne toksične biljne ekstrakte koji djeluju kao antioksidansi. Starenje, koje se dokazano ubrzava pri prekomjernom izlaganju sunčevim zrakama, u tijelu povećava produkciju slobodnih radikala, a unutarnje mehanizme obrane čini slabijima. No, antioksidansi iz Nourishing Seruma neutralizirat će slobodne radikale i potaknuti obnovu kože, elastičnost, te će osigurati svjež izgled i blistavost kože.

Namijenjen je i za osjetljivu kožu

Čitanje deklaracija uchka prirodnih proizvoda bez toksina dat će vam sve razloge zašto bez problema možete uljni serum koristiti ljeti. Osim svega navedenog, Nourishing Serum sadrži i bosveličnu kiselinu iz tamjana te bisabolol iz kamilice koji su u kozmetičkoj industriji poznati kao snažni inhibitori enzima. Oni razlažu elastin i kolagen te svojom anti-ageing aktivnošću imaju protuupalno te umirujuće djelovanje, pa je uljni serum pogodan i za izuzetno osjetljivu kožu.

Uključite prirodni uchka Nourishing Serum bez toksina u svoju ljetnu rutinu njege kože i uživajte u snazi luksuza kojeg serum pruža tijekom cijele godine.

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)