Tri nova uchka esencijalna proizvoda: Rescue Balm, Protective Hand Cream i Lip Care Treatment

Vrijeme čitanja: 4 minute

Inovacijama nema kraja. Nakon uspješnih uchka proizvoda za njegu lica i tijela, posvetili smo se razvijanju i esencijalnih proizvoda. Lansirali smo tri nova proizvoda: balzam za cijelo tijelo Rescue Balm, krema za ruke Protective Hand Cream te balzam za njegu usana Lip Care Treatment.

Rescue Balm njeguje suhu kožu, a posebno regenerira nadraženu

Balzam Rescue Balm, kao i svaki uchka proizvod, inspiraciju pronalazi u prirodi. Zvijezde moćnog i posebno formuliranog balzama su neven, stolisnik, kantarion, trputac, smilje, ivanjsko cvijeće te kadulja. Svi nabrojani sastojci imaju poznata svojstva umirivanja kože.

Baza uchka Rescue Balm balzama je visoko koncentriran macerat od ljekovitog samoniklog bilja i kao takav daje pojačana svojstva. Kako bi učinci dubinske hidratacije, zaštite kože od slobodnih radikala te obnavljanja kože bili još jači, balzam je obogaćen vitaminom E te eteričnim uljem sjemenki divlje mrkve. Zbog spomenutih sastojaka, Rescue Balm odličan je za:

  • olakšavanje suhoće
  • umirivanje iritacija
  • nadraženu kožu
  • olakšavanje boli i smanjenje reakcije nakon uboda insekata
  • pomoć kod opeklina
  • smanjenje crvenila
  • pružanje zaštite od vremenskih nepogoda

 

Također, uchka balzam kožu čini mekom, glatkom i zaštićenom, a može se koristiti na cijelom tijelu. U tankom sloju nanesite ga na željeno područje kad god  i koliko god puta je potrebno. Međutim, najsnažnije učinke imat će ako se nanese navečer prije spavanja.

Protective Hand Cream: i najnježnija i najsnažnija zaštita za ruke

Ruke su jedan od najizloženijih dijelova naše kože. Pranje suđa, čišćenje, pa čak i često pranje ruku, a posebice dezinficiranje koje je mnogima ostalo u navici još od pandemije… Što god radimo, radimo rukama. No, nažalost, često ih ne njegujemo onako kako bi trebalo. Zato je uchka kreirala kremu za ruke Protective Hand Cream koju krasi bogata tekstura koja se brzo upija i koja rukama neće biti preteška niti premasna.

uchka prirdona kozmetika Protective Hand Cream

 

Jedan od najvećih problema kod njege ruku je taj da često tražimo instant-rješenje kada nas od suhoće i ispucanosti i zanemarivanja doslovce ruke – zabole. Tada malo “saniramo” štetu uzrokovanu nebrigom, ali često nakon ekspresnog olakšavanja ne nastavimo s njegom. Protective Hand Cream rukama pruža i trenutačno olakšanje od suhoće ili iritacija, ali i duboko hrani kožu. A baš kao što i duboka nahranjenost te hidratacija kože lica pridonose mladenačkom izgledu, pridonose i vitalnosti i mladenačkom izgledu ruku.

 

Naravno, i u ovom su uchka proizvodu glavne zvijezde prirodni sastojci među kojima se ističu hidrolat divljeg samoniklog stolisnika, alatonin uz dodatak uree, shea butter, hladno prešano ulje sjemenki grožđa. U koktel je dodan i provitamin B5. Svi ti sastojci u sinergiji djeluju kako bi prodrli duboko u epidermu, obnovili vlažnost i sačuvali je. Krema za ruke može se koristiti prema potrebi, dakle, nekoliko puta dnevno. Međutim, za najbolju brigu za ruke najbolje ju je ne preskakati prije spavanja. Neka uchkin Protective Hand Cream postane sastavni dio noćne rutine. Pored divne teksture i neodoljivog mirisa, to i neće biti tako teško…

 

Lip Care Treatment: njeguje usne i smanjuje nastanak sitnih borica

Možda čak više zanemarene od ruku jesu – usne. Ako se nalazite u skupini ljudi koja ne pridaje puno pažnje njegovanju usana, uchka Lip Care Treatment balzam zauvijek će vas prebaciti u drugi tabor.

 

 

Balzam svoju djelotvornost duguje sinergiji smilja, ivanjskog cvijeća, kantariona, nevena, stolisnika, trputca te kadulje. Ta je jedinstvena formulacija dodatno obogaćena jojobom, ricinusovim uljem i vitaminom E.

 

Naime, pravilna njega usana može spriječiti i nastanak sitnih borica oko njih. Tako da, osim baršunastih usana koje će svačijoj prirodnoj ljepoti uvelike pridonijeti, pravilna njega s uchka Lip Care Treatment balzamom, ne samo da će pomoći u bržem zacjeljivanju manjih ranica na usnama, nego će i spriječiti prijevremeni nastanak sitnih bora.

 

Lip Care Treatment može se koristiti tijekom dana koliko god je potrebno na način da se nanese u laganom sloju i nježno umasira u usne. Za posebnu njegu i dodatno hranjenje usana, može se nanijeti tijekom noći u debljem sloju. U debljem sloju preporučuje se nanijeti i prije izlaganja nepovoljnim uvjetima kao što su vjetar, velike hladnoće, jako sunce i UV zračenje.

 

Novi uchka proizvodi idealni za hladnije vrijeme

Bogate teksture koje krase nova tri uchka proizvoda – balzam za cijelo tijelo Rescue balm, krema za ruke Protective hand cream te balzam za njegu usana Lip care treatment – posebno će obradovati one sa suhom kožom.

Međutim, koncentrati divljeg samoniklog bilja koji se nalaze u svakom od njih, a koji su osmišljeni tako da izvlače maksimum iz prirode, dobro će doći i onima s osjetljivom kožom, kao i svima koji žele svojoj koži pružiti dodatnu zaštitu koja je posebno tražena tijekom hladnijih dana koji nam dolaze.

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)